Isoja tunteita Erinin ja kaupunginorkesterin yhteiskonsertissa

Julkaistu 12.4.2017


Konsertissa soivat sekä vanhat hitit että uudet suosikit Seliseli-levyltä

Suuria hittejä ja koskettavia tulkintoja on luvassa Kuopion Musiikkikeskuksessa keskiviikkona 19.4. klo 19, kun Kuopion kaupunginorkesterin eteen nousee valovoimainen Erin. Persoonallisesta äänestään tunnettu tähti esittää konsertissa suosittuja hittejään ja myös aikuisemman tyylin uutuuksia Seliseli-levyltään. Orkesteria johtaa Jarkko Kiiski.

Syksyllä 2016 kolmannen albuminsa pienen tauon jälkeen julkaissut Erin palaa Kuopion kaupunginorkesterin eteen esittäen sekä suurimpia hittejään että makupaloja uuden Seliseli-levyn tunnelmista. Erinin vanhemmissa hiteissä soivat mm. akustisen folkmusiikin sävyt sekä kepeät ja kujeilevat tunnelmat, ja teksteissä on selvä pilke silmäkulmassa. Uusimman levyn myötä artisti kulkee hieman surumielisemmille poluille ja kohti isompia tunteita – levyllä kontrastia kappaleisiin tuovat mm. elektropopin elementit, mutta konsertissa niihin tuo oman lisänsä sinfoniaorkesterin suuri ja pehmeä sointi sekä kapellimestari Jarkko Kiisken tuoreet sovitukset.

Vanhemmista suosikeista Kuopiossa kuullaan mm. Vanha sydän, Vanha nainen hunningolla sekä Popeda ja uudelta levyltä mm. jo hiteiksi muodostuneet Kohta hänen ja Gangsta. Myös Idols- tuomarina syksyllä nähtävä Erin esittää konsertissa sinfoniaorkesterisovitusten lisäksi kappaleita myös oman bändinsä säestyksellä.

Liput: 35 € permanto / 30 € parvet, eläkeläiset ja ryhmät väh. 20 hlöä / OP:n omistaja-asiakkaat 30 / 25 €. Yhteistyössä: Pohjois-Savon Osuuspankki. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus (Kuopionlahdenkatu 23), Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2), Sokos Kuopio, Kuopio Info kauppakeskus Apajassa sekä Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. Musiikkikeskuksen ja kaupunginteatterin yhteinen palvelunumero: 0600 96 100 (1,98 €/ min. + pvm). eLiput: www.lippu.fi.

 

Takaisin