Musapatti-lastenkonsertti Joensuussa

Published 16.9.2019

Mimmit_pressi

Joensuun kaupunginorkesterin syksy sai lentävän lähdön, kun 12.9. Uuden ajan avajaisgaala oli loppuunmyyty! Ensi viikolla torstaina 19.9. yleisöä villitsee Musapatti-lastenkonsertti. Esiintymässä ovat telkkarista tuttu lasten suursuosikki Mimmit eli Pauliina Lerche ja Salla-Marja Hätinen. Kapellimestarina toimii Dimas Ruiz Santos.

Musapatti-lastenkonsertti tarjoaa riemastuttavan kokonaisuuden musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä. Konsertti yhdistää myös ennennäkemättömällä tavalla musiikin ja oppimisen. Laulujen kautta ja leikin ohessa lapset oppivat solmimaan vaikka kengännauhat!

Lapsille suunnatun musiikin tekemisessä Mimmit ovatkin ansioituneita, sillä yhtye on palkittu Vuoden lastenlevyllä. Ja tottahan se on, korvamatolaulujen kautta tieto tarttuu kuin purkka; hauskasti, mukaansatempaavasti ja jännittävästi.

Orkesterisovitukset ovat Antti Halmetojan, Milla Viljamaan, Jussi Lampelan ja Peter Lerchen käsialaa.

Yhteistyötä Pohjois-Karjalan lastenkulttuuriverkoston kanssa

oensuun kaupunginorkesterin Musapatti-lastenkonsertti on yhteistyökonsertti Pohjois-Karjalan lastenkulttuuriverkoston kanssa osana Kulttuurin virta -kulttuurikasvatusohjelmaa. Yhteistyöhön liittyviä koululaiskonsertteja on Carelia- ja Kitee-saleissa. Koululaiskonsertteihin osallistuu kaikki 3-luokkalaiset Joensuusta, Juuasta, Kiteeltä, Kontiolahdelta, Liperistä, Outokumusta, Polvijärveltä, Rääkkylästä ja Tohmajärveltä. Koululaiskonsertit ovat Pohjois-Karjalan lastenkulttuuriverkoston kouluille tarjoamaa kulttuurikasvatusohjelmaa ja osallistuminen on kouluille maksutonta.

Yleisölle avoin konsertti on torstaina 19.9. klo 18 Carelia- Salissa.

Konsertti
Musapatti 19.9.2019 klo 18 Carelia-sali
15 / 15 / 5 €

 

Back