Jyväskylä Sinfonian herkkä kesätervehdys kutsuu kaikki yhteislauluun Suvivirren sävelin

Published 28.5.2020

Jyvaskyla Sinfonia portaikko   

Jyväskylä Sinfonian, Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän seurakunnan yhteinen kesätervehdys kutsuu kaikki ikään ja laulutaitoon katsomatta yhteislauluun Suvivirren sanoin. Tai saa tutun virren laulaa yksinkin – ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteistyövideossa laulaa lapsikuoro Vox Aurean nuoria laulajia sekä Jyväskylän seurakunnan eri-ikäisiä kirkkomuusikoita. Jyväskylä Sinfonian soittajista muodostuvan kvintetin säestyksessä soivat jousisoittimet ja huilu. Aistikko Visualsin toteuttamassa tekstitetyssä virsivideossa voi ihailla uuteen kesään heräävää kaupunkia.

Videon pääsee katsomaan tästä: https://youtu.be/mbnNd_rgqm0 ja se on vapaasti käytettävissä ympäri Suomen eri kanavilla, palveluissa ja kodeissa sekä yksityisissä perhejuhlissa.

Ruotsista Suomeen saapunut Suvivirsi (Jo joutui armas aika) on lisätty suomalaiseen Virsikirjaan jo 1700-luvun alussa, ja suventuoksuista virttä on laulettu sukupolvien ajan niin koulujen päättäjäisissä, juhannuskirkossa kuin kesän monissa muissa juhlahetkissä.

Suvivirsi-videolla toivotamme kaikille suloista suvea, valoisaa kesää ja kaikkea hyvää haasteellisen kevään jälkeen!

 

Back