Tartu orkesterien yhteiseen Kuunteluhaasteeseen!

Oletpa musiikin suurkuluttaja tai konserteista kiinnostunut orkesterimusiikin vasta-alkaja, tartu Kuunteluhaasteeseen! 

Orkesterien yhteinen Kuunteluhaaste kutsuu jokaisen musiikista kiinnostuneen uuden äärelle niin kotikuuntelun kuin konserttien muodossa. Tutki musiikkisuhdettasi, koe konserttielämyksiä, löydä uutta kuunneltavaa tai ilahdu vanhoista suosikeista. 

 Lataa Kuunteluhaaste tästä.

Täytä haastekohdat suoraan tiedostoon tai tulosta lista paperille. Haasteen suorittaneet voivat ladata itselleen Kuunteluhaaste-diplomin (alla) ja jakaa sen haluamissaan somekanavissa.

Mistä lähteä liikkeelle?

Tutustu esimerkiksi konserttikalenteriimme ja lue lisää jäsenorkestereistammeOivalluksia, kokemuksia ja konsertti- tai kuunteluvinkkejä voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Kuunteluhaaste

Antoisia musiikkihetkiä!

Palkitse itsesi diplomilla ja hyödynnä edut!

Suorititko haasteen tai saitko listan kohdat lähestulkoon täyteen konserttikausien 2022–2024 aikana? 

 Lataa ja tallenna täältä diplomi ja jaa se sosiaalisessa mediassa.

Voit tägätä myös haluamasi orkesterin/orkesterit sekä lisätä tunnisteen #Kuunteluhaaste. 

Seuraavat orkesterit tarjoavat etuja Kuunteluhaaste-diplominsa sosiaalisessa mediassa jakaneille:

 • Helsingin kaupunginorkesteri: 1 x vapaalippu kevään 2023 vapaavalintaiseen konserttiin kuunteluhaasteen suorittaneelle. Edun saadaksesi jaa diplomi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja tägää HKO sekä lähetä HKO:lle yksityisviesti jossa kerrot mihin konserttiin haluat lipun. Etu saatavilla vain jos lippuja konserttiin on jäljellä.
 • Joensuun kaupunginorkesteri: Joensuun kaupunginorkesteri tarjoaa 2 vapaalippua kevään 2023 kausisarjan konsertteihin kuunteluhaasteen suorittaneille.
 • Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri: Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri: Kaikille haasteen suorittaneille jaamme ilmaisliput (2 kpl) Beethoven 9 -konserttiin Kokkolan Kampushallilla 8.5.2024 sekä 50 v. -juhlakirjan.
 • Kuopion kaupunginorkesteri: Kuopion kaupunginorkesterin vapaavalintaiseen kevään 2023 Kausikonserttiin 2 vapaalippua.
 • Lapin kamariorkesteri: 2 x vapaalippua yhteen kevään 2024 vapaavalintaiseen kausikorttikonserttiin kuunteluhaasteen suorittaneelle. Edun saadaksesi jaa diplomi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja tägää Lapin kamariorkesteri mukaan. Ilmoita Lapin kamariorkesterin tuottajalle sähköpostilla, mihin konserttiin toivoisit vapaaliput: paivi.stenvall[at]rovaniemi.fi. Etu on saatavilla vain jos lippuja konserttiin on jäljellä.
 • Lappeenrannan kaupunginorkesteri: 1 x vapaalippu kevään 2023 vapaavalintaiseen konserttiin kuunteluhaasteen suorittaneelle.
 • Lohjan kaupunginorkesteri: 2 vapaavalintaista lippua kevään 2023 konsertteihin.
 • Oulu Sinfonia: Vapaavalintainen Oulu Sinfonian CD-levy sekä Oulu Sinfonia -tuote haasteen suorittaneille.
 • Pori Sinfonietta: 1 x lippu vapaavalintaiseen Pori Sinfoniettan 10-korttikonserttiin.
 • Radion Sinfoniaorkesteri: Vapaalippu RSO:n kevätkauden 2024 konserttiin kuunteluhaasteen suorittaneelle. Yhteydenotot: rso.liput[at]yle.fi
 • Sinfonia Lahti: Ystävälippu -50%, jonka saa diplomia näyttämällä vapaavalintaisesta konsertista kaudella syksy 2022- kevät 2023. Nouto Aplodit ry:n myyntipisteeltä konsertti-iltana
 • Tampere Filharmonia: Konserttilippu -50% vapaavalintaisesta konsertista keväällä 2023 sekä Tampere Filharmonian CD-levy* orkesterin kangaskassissa. Alennuslipun voi lunastaa Tampere-talon lipputoimistosta konserttipäivänä ja TF-tuotteet Tampere-talon Shopista. Edut saa diplomia näyttämällä. Lippualennus lasketaan peruslipun hinnasta ja edun piiriin kuuluvat Tampere Filharmonian omat konserttituotannot. *) CD-levy ei ole vapaavalintainen.
 • Turun filharmoninen orkesteri: Vapaavalintaisesti joko cd-levy tai 1 vapaalippu kevätkauden perjantai-illan sinfoniakonserttiin.

Etuja päivitetään tähän listaan jatkuvasti. Edun lunastamiseksi ole yhteydessä suoraan siihen orkesteriin, jonka tarjoaman edun haluat hyödyntää.

Kuunteluhaaste on Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n jäsenorkestereiden yhteinen haaste kaikille musiikin ystäville.

#kuunteluhaaste