II valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät 11.-14.11. Helsingissä

”Musiikki lähentää, vaikuttaa, kasvattaa – ja yhdistää!”

Musiikkikasvatuspäivät järjestää Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME r.y
YHTEISTYÖSSÄ: Sibelius-Akatemia, Musiikkitalo ja sen KUULE! -työryhmä, Helsingin työväenopisto ja Keski-Helsingin musiikkiopisto.
JÄSENYHTEISTYÖSSÄ: Itä-Helsingin musiikkiopisto, JaSeSoi, Konserttikeskus, Koulujen musiikinopettajat, Suomen musiikinopettajien liitto, Vantaan musiikkiopisto, Varhaisiän musiikinopettajat ry.
MUUT YHTEISTYÖTAHOT: Helsingin kaupunginorkesteri, Jyväskylän yliopisto, Kipinä Productions, Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!, Kirkkohallitus, Musiikin erityispalvelukeskus Resonaari, Oulun yliopisto, Seurakuntien Lapsityön Keskus, Sulasol ja Sulasolin Helsingin piiri, Suomen alttoviuluseura, Suomen klarinettiseura, Suomen kontrabassoklubi, Suomen käyrätorviklubi, Suomen oboe- ja fagottiseura, Suomen Pasuuna- ja Tuubaseura, Suomen sinfoniaorkesterit, Suomen trumpettikilta.

OSALLISTUMINEN
Yleisötyön ja Musiikkikasvatustutkimuksen teemapäiviin on maksutonta. Musiikinopetuksen teemapäivään perjantaina 13.11. on 20 euron osallistumismaksu. Musiikkiharrastuksen teemapäivän ohjelma lauantaina 14.11. on maksuton lukuunottamatta kahta konserttia, jotka mainitaan erikseen ohjelmassa.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Takaisin