Musiikki & Media -tapahtuman taidemusiikkiohjelma

Musiikki & Media -tapahtumassa järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös taidemusiikkiaiheista ohjelmaa perjantaina 4.10. Tampere-talossa.
Perjantain seminaariohjelmassa on kolme puhtaasti taidemusiikkiin keskittyvää paneelikeskustelua:

  • Orkesterien kansainväliset kiertueet ja niiden merkitys
  • Musiikkivienti ja kansainvälistyminen taidemusiikin kentällä – Keskustelun avaa kapellimestari Jukka-Pekka Sarasteen puheenvuoro
  • Tasa-arvoa kapellimestarikentällä käsittelevä englanninkielinen keskustelu ”Equality on the Podium”
  • Jo varmistuneita keskustelijoita taidemusiikin ohjelmasisältöihin ovat kapellimestarit Jukka-Pekka Saraste, Anna-Maria Hellsing, muusikot Paavali Jumppanen ja Minna Pensola, Lydia Connolly (HarrisonParrott), Aleksi Malmberg (Helsingin kaupunginorkesteri), Juha Ahonen (Tapiola Sinfonietta / Tampere Filharmonia), Aapo Häkkinen (Helsingin Barokkiorkesteri), Heidi Kuusava (defunensemble) ja Helena Hiilivirta.
  • HarrisonParrott-agentuurista Musiikki & Mediaan saapuu puhumaan useiden orkestereiden kansainvälisistä kiertueista vastaava Viola Frankenfeld, jota on mahdollista tavata myös kahdenkeskisissä mentorointitapaamisissa (ajanvaraus tuuli.elo[at]musicfinland.fi)

Musiikki & Median monipuolisessa ohjelmassa kuullaan myös poliitikkojen paneelikeskustelu, keskusteluja koskien tasa-arvoa ja syrjintää musiikkialalla sekä case-esimerkkejä suomalaisten artistien kansainvälistymisestä. Music Finlandin järjestämänä Musiikki & Mediassa on myös musiikin synkronointiin ja lisensointiin keskittyvä ohjelmakokonaisuus, jossa säveltäjien ja kustantajien on mahdollista tavata maailmalta Tampereelle saapuvia musiikkipäälliköitä ja muita elokuvamusiikin ammattilaisia. Lisätietoja ohjelmasta ja puhujista Music Finlandin: https://musicfinland.fi/fi/kuulumisia/tapahtumat/musiikki-media-2019 ja Musiikki & Median verkkosivuilla: https://musiikkimedia.fi

Rekisteröityminen:

Taidemusiikin ammattilaisten on mahdollista rekisteröityä Musiikki & Mediaan 3.–4.10.2019 alennetulla tutustumishinnalla.

Rekisteröityminen tapahtuu Musiikki & Median sivuilla: https://musiikkimedia.fi

Basic-hinta avaa ovet seminaareihin ja Lost in Music -keikoille. Gold puolestaan pitää sisällään kaiken: seminaarit, Lost in Music ja Industry Awards -gaala.

Rekisteröitymislomakkeella täytä kohtaan ”kumppanikoodi”:

Basic Ticket: MFxMMgoesclassical

Gold Ticket: MFxMMgoesclassicalgold

Ja valitse maksutavaksi “Jään odottamaan kumppanihintaista laskua”

Alennuskoodien hinnat ovat voimassa seuraavasti:

6.7.–6.9.

Basic: 250 € + VAT

Gold: 350 € + VAT

7.9. jälkeen

Basic: 295 € + VAT

Gold: 395 € + VAT

Takaisin