Floor is Yours! -työpaja työturvallisuudesta, Oulu

Esittävän taiteen parissa työtä tekevä! Oletko kohdannut tilanteita, jotka ovat saaneet sinut pohtimaan, mitä siinä olisi voinut sattua sinulle tai työryhmäsi jäsenelle tai miten turvallisesti toimitte?

Floor is Yours! -tutkimuksen maksuttomat työpajat jatkuvat tammikuussa. Tutkimuksen työpajasarjassa teemme turvallisuutta yhdessä: alustukset, yhteiset keskustelut ja kokemusten vaihto sekä erilaiset riskinarviointityökalut johdattavat ajatukset ja oppimisen ennakoivaan toimintaan sekä onnistumista ja turvallisuutta ylläpitäviin tekijöihin. Tavoitteena on, että alalla toimivien mahdollisuudet omaehtoiseen työturvallisuuden kehittämiseen ja siitä huolehtimiseen paranevat. Tämä kutsu on tarkoitettu kaikille orkestereiden, teatterin, tanssin, oopperan, sirkuksen, musiikin, tv- ja elokuva-alan sekä muiden esittävän taiteen alojen parissa työtä tekeville taiteilijoille, tekniselle ja hallinnolliselle henkilöstölle, johdolle, alan opettajille ja muille toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan tammikuun työpajaan ja vinkkaa myös kollegalle! Teemana on Riskienhallinta – miten työn tekeminen sujuu turvallisesti ja hyvinvointia tukien?  Lisätietoja ohjelmasta, työpajasarjasta ja tutkimuksesta: www.ttl.fi/floorisyours. Työpajasarja on suunniteltu siten, että osallistuminen yhteen tai useampaan tilaisuuteen on mahdollista  –  valitse itsellesi sopivimmat!

  • torstai 16.1.2020 Oulu, ilmoittaudu tästä

Tavataan työpajoissa - lämpimästi tervetuloa!

Takaisin