Herra Heinämäki ja Lato-orkesteri seikkailevat Kuopion Musiikkikeskuksessa syyslomalla

Julkaistu 16.10.2017

 
Pikku Kakkosesta tutut lastensuosikit opettavat lukemaan eläimet ja yleisön


Syyslomaviikolla Kuopion Musiikkikeskuksessa perheen pienimpiä hauskuuttavat Pikku Kakkosesta tutut suosikit. Herra Heinämäki Lato-orkesterinsa kanssa opettaa konsertissa sunnuntaina 22.10. klo 15 lukemaan eläimet ja samalla myös yleisön. Konsertti on osa Kuopion kaupungin supersyyslomaohjelmaa.

Herra Heinämäen Lato-orkesteri sai alkunsa vuonna 1999 ja on tullut tutuksi kokon Suomen lapsiyleisölle Pikku Kakkosen televisiosarjan myötä. Laulava latokoulu –konsertissa 22.10. esiintyvät Herra Heinämäkenä uutta musiikkia syksyllä julkaissut Heikki Hela ja Latoorkesterin Herra Pujona Heikki Salo, Herra Timoteina Janne Louhivuori, Voimamies Horsmana Jouko Mäki-Lohiluoma ja Päällikkö Punanatana Mikko Löytty.

Konsertissa ilmenee, että orkesteri on soitellut niin ahkerasti, että lukutaito on päässyt unohtumaan. Vaan eipä hätää – lukemaan opettelu sujuu soittaen ja laulaen. Esityksen laulut ovat mm. laululyriikoistaan tunnetun ja palkitun Heikki Salon käsialaa.

Liput: 15 € aikuiset / 12 € lapset alle 16v. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.
Myynti: Kuopion Musiikkikeskus (Kuopionlahdenkatu 23), palvelunumero: 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm), lippukassa auki 22.10. klo 14-15. Myynti myös Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2), palvelunumero: 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm) ma-la klo 9-19. Lisäksi Sokos Kuopio, Kuopio Info kauppakeskus Apajassa sekä Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi.

 

Takaisin