Pikku Kakkosestakin tutut suosikkihahmot Katti Matikainen ja Nakkirakki seikkailevat Jyväskylä Sinfonian solisteina 16.–17.2.

Julkaistu 13.2.2018


Jyväskylä Sinfonia tarjoaa musiikkielämyksiä koko perheelle 16.–17.2. konserteissa, kun orkesterin solistiksi päätyvät lasten suosikkihahmot Katti Matikainen ja Nakkirakki. Konserttipaikkana toimii Jyväskylän yliopiston juhlasali, ja konsertit kuullaan perjantaina 16.2. klo 9, 10.30 ja 18 sekä lauantaina klo 14.30 ja 16. Konserttien kesto on noin 45 minuuttia.

Konsertissa Katti Matikainen ja Nakkirakki etsivät yhdessä Mummulle laulun lahjaa ja tulevat etsimään sitä myös sinfoniaorkesterin konserttiin. Yllätetty kapellimestari lähtee onneksi juoneen mukaan ja auttaa Kattia ja Nakkirakkia etsimään laulun lahjaa tarjoamalla kuultavaksi erilaisia kappaleita. Etsiessä selviää myös miksi ja milläkepukallakapellimestari huiskii, kuinkakonsertissa tulisi käyttäytyä, onko Sepelitanssi sukua Sapelitanssille ja voiko orkesteria paketoida.

Konsertin kohdeyleisöä ovat noin 2–10-vuotiaat lapset, mutta se kiinnostaa myös vanhempia, sillä musiikkina on aivan oikeaa sinfoniaorkesterin musiikkia. Konsertin on käsikirjoittanut Katti Matikaisen luoja, kirjailija Silja Sillanpää. Konsertin johtaa kapellimestari Jukka Myllys.

Lue lisää konsertista http://www.jyvaskylasinfonia.fi/konsertit/kattikonsertissa

Liput:
Perjantain aamukonsertit 5 €
Perjantai klo 18 ja lauantain konsertit 10 €, OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 8 € teatterin lippumyymälästä
12,50 € (hinta sisältää palvelumaksun) Lippupisteestä http://www.lippu.fi

 

Takaisin