Koko perheen kamarikonsertti ke 28.2. klo 18 Korundissa ja to 28.2. klo 18 Kemijärven kulttuurikeskuksess

Julkaistu 21.2.2018


Lapin kamariorkesteri kutsuu koko perheen kamarikonserttiin keskiviikkona 28.2. klo 18 Korundiin ja torstaina 1.3. klo 18 Kemijärven kulttuurikeskukseen. Luvassa on ”Sävelseikkailuja ja kertomus Suklaaprinssistä!”.

Kuvailiko säveltäjä Kilar Karpaattien vuoriston Orawa-aluetta ja voiko musiikissa kuulla oravienkin vilistävän metsässä? Miten selviää Suklaaprinssi-sadun sankari prinsessan pelastamisesta ja mikä syötävä antaa sankarille rohkeutta? Entä mitä kuuluu puhallintrion rotalle, majavalle ja karhulle? Koko perheen konsertissa on tarjolla itävaltalaisen Gottfried von Einemin, puolalaisen Wojciech Kilarin ja georgialaisen Revaz Gabichvadzen soittajien sormia ja kuulijoiden korvia kuumottavaa ja valloittavaa musiikkia!

Lapin kamariorkesterin koko perheen musiikkimatkalle johdattelee kaikkien tuntema Kylli Köngäs, jonka luomassa turvallisen taianomaisessa ilmapiirissä koko perhe uskaltautuu satuseikkailuun. Lapin kamariorkesteri taittaa matkaa konserttimestari Linda Suolahden johdolla selvitellen kiperimmätkin kuviot satumaisella tarkkuudella.

Konserttia suositellaan erityisesti 6-12 –vuotiaille. Konsertti kestää noin tunnin. Konsertissa ei ole väliaikaa. Liput 10 €; perhelippu 30 € (2 aikuista + 2 lasta).

 

Takaisin