SKOR ja LKO konsertoivat yhdessä torstaina 8.3.

Julkaistu 5.3.2018

SKOR+LKO = takuuvarmasti viihdyttävä yhtälö!

Seinäjoen kovimmat orkesterit kuullaan ensi kertaa yhdessä samalla lavalla, kun Seinäjoen kaupunginorkesteri ja Laitakaupungin orkesteri konsertoivat Seinäjoki-salissa torstaina 8.3. klo 19. Konsertti tarjoilee tunnettuja iskusäveliä kolmen vuosikymmenen ajalta soitettuna ja laulettuna. Erilaiset kokoonpanot, hitit meiltä ja maailmalta sekä teemaan sopiva kuvitus lavalla takaavat nostalgisen ja viihtyisän illan jokaiselle kuulijalle!

Konsertin ohjelmassa kuullaan tuttuja hittejä mm. Beatlesilta, tangojen helmiä, James Bond –tunnareita ja suomalaisen musiikin klassikoita. Uudenlaisen kokoonpanon takaa kahden orkesterin yhdistyminen yhdeksi: Seinäjoen kaupunginorkesterin kvintettien lisäksi lavalla taituroivat Laitakaupungin orkesterin laulaja Charlotta Hagfors, viulisti Piia Kleemola, rumpali Teemu Vuorela, basisti Petri Välimäki, kitaristi Sami Silen sekä Maija Pokela kanteleensa kanssa. Luvassa on siis takuuvarmasti uusi ja unohtumaton kattaus mielenkiintoista ohjelmaa ja orkestraatiota. ”Halusimme selvittää, mitä tapahtuu, kun Seinäjoen kovimmat orkesterit konsertoivat yhdessä. Mahtavaa, että yhteinen konsertti saatiin onnistumaan!”, riemuitsee Seinäjoen kaupunginorkesterin intendentti Heli Lahti.

Torstain konserttiin on panostettu myös visuaalisesti. Mitä se tarkoittaakaan, tule katsomaan paikan päälle. SKOR+LKO=Iskusävelmiä 1940-1960-luvuilta –konsertti Seinäjoki-salissa torstaina 8.3. klo 19.

 

Takaisin