Joensuun kaupunginorkesterin muusikot esiintyvät ikäihmisille, opiskelijoille ja kirjaston asiakkaille

Julkaistu 5.12.2018

Ari_Varpula

Joensuun kaupunginorkesterin puhaltajista koostuva TeamAri tuo jouluisen musiikkitervehdyksen neljän hoivakodin ikäihmisille Joensuussa. Ohjelmassa on Esko Heikkisen ja Ari Varpulan sovituksia rakastetuista joulukappaleista Nisse-polkasta Lumiukkoon. Laulusolistina osassa kappaleista on orkesterin va. intendentti Mia Huhta. TeamAri vierailee hoivakodeissa seuraavasti:

Maanantai 10.12. klo 14.00 Senioripiha Matti-talo
Tiistai 11.12. klo 13.00 Palvelukoti Suvituuli
Torstai 13.12. klo 14.00 Hoivakoti Koivupiha
Perjantai 14.12. klo 13.15 Attendo Joen hoiva hoitokoti

Huilisti Chiara Sabia ja viulisti Eeva Vesamäki pitävät kaupunginorkesterin pienen musiikkituokion Joensuun pääkirjaston musiikkiosastolla tiistaina 11.12. klo 16 ja keskiviikkona 12.12. yliopistolla Carelian aulassa klo 12 ja klo 14. Duo Chiara & Eeva johdattaa yleisöä kepeästi joulutunnelmaan musikaali-, ooppera- ja elokuvamusiikin sävelin. Ohjelmassa on muun muassa katkelmia Mozartin oopperasta Figaron häät, joka esitetään kokonaisuudessaan Joensuussa tammikuussa.

Maksuttomien taide-elämysten tarjoaminen on kaupunginorkesterin niin sanottua yleisötyötä, jonka tarkoituksena on lisätä taiteiden saavutettavuutta ja toisaalta tarjota tietoa orkesterin tulevista konserteista.

 

Takaisin