Alexander Melnikov esiintyy peruuttaneen Yuja Wangin tilalla

Julkaistu 8.1.2019

Yuja Wang (1) Alexander Melnikov
 
Kiinalaissyntyinen huippupianisti Yuja Wang on joutunut peruuttamaan esiintymisensä Radion sinfoniaorkesterin solistina 25.1.

Peruutus johtuu aikataulutuksen ongelmista, joita pianisti itse kommentoi näin:
”Raskain sydämin joudun ilmoittamaan, että aikataulutukseni ongelmista johtuen en pystykään esittämään Schumannin pianokonserttoa Radion sinfoniaorkesterin solistina 25.1. On aina hyvin harmillista joutua peruuttamaan esiintymisiä ja pahoittelen tilannetta kovasti teille kaikille, jotka olitte tulossa konserttiin. Toivon teiltä ymmärrystä ja odotan innolla pääseväni esiintymään teille mahdollisimman pian."

Wangin tilalla soittaa arvostettu, klassismin ja romantiikan ajan ohjelmiston hienostoneena tulkkina tunnettu venäläissyntyinen Aleksander Melnikov. Melnikov on muun muassa Lontoon Wigmore Hallin nimikkotaiteilija kaudella 2018-19 ja Tapiola Sinfoniettan taiteellinen partneri.

Konsertin ohjelma ei vaihdu. RSO esittää ylikapellimestari Hannu Linnun johdolla Webernin sinfonian, Schumannin pianokonserton sekä Thomas Larcherin sinfonian nro 2.

Mikäli haluat palauttaa ostamasi kertalipun tai vaihtaa sen toiseen RSO:n kevään 2019 konserttiin, suoritathan palautuksen / vaihdon Ticketmasterin myyntipisteissä / Musiikkitalon lipunmyynnissä 19.1. mennessä.

 

Takaisin