Miljoonasade & Jyväskylä Sinfonia esiintyvät ystävänpäivänä yhdessä 25 vuoden tauon jälkeen

Julkaistu 11.2.2020

Miljoonasade 1 credit Jaakko Manninen

Suomirockin kruununjalokiveksi tituleerattu Miljoonasade perustettiin yli 30 vuotta sitten Jyväskylässä ja se konsertoi Jyväskylä Sinfonian kanssa viimeksi vuonna 1994 Jyväskylän Monitoimitalolla. Yhtye on viime vuosina aktivoitunut voimalla, ja nyt on aika sinfoniakonserttikiertueelle! 

Miljoonasade ja Jyväskylä Sinfonia kipuavat yhdessä Paviljongin lavalle ystävänpäivänä, perjantaina 14.2. klo 19 ja soittavat läpileikkauksen yhtyeen kuuluisimmista hiteistä sekä esittelevät myös Miljoonasateen uutta tuotantoa klasarimeiningillä.

Heikki Salon tekstit ja koko muun orkesterin yhdessä luoma sävelmaailma liittoutuvat perinteisten soittimien kanssa kertoen suurta tarinaansa entistä ilmeikkäämmin ja mahtipontisemmin. Konsertissa kuullaan lauluja neljältä eri vuosikymmeneltä, unohtamatta hittejä Lapsuuden sankarille, 506 ikkunaa sekä Marraskuu. 

Miljoonasade-näyttely aukeaa Keski-Suomen museossa

Viikko konsertin jälkeen käynnistyy myös Miljoonasateen historiasta kertova näyttely, kun peruskorjattu Keski-Suomen museo avaa ovensa lauantaina 22.2. Toimittaja Mikko Lundellin kokoamassa näyttelyssä yhtyeen ennakkoluuloton musiikillinen tarina kasvukipuineen on nähtävissä ja kuultavissa 9.8. saakka. 

 

Takaisin