Muutoksia SUOSIOn seminaarien ajankohdissa - Valtakunnallisten orkesteripäivät järjestetään 23.-24.11.2020 

Julkaistu 16.3.2020

Suosio1

SUOSIOn hallitus päätti, että Valtakunnalliset orkesteripäivät 24.-26.4. peruutetaan ja tapahtuma järjestetään 23.-24.11.2020 Helsingissä.  Päivien sisältö pysyy melko samanlaisena, mutta sitä täydennetään ajankohtaisilla asioilla. Päivien ohjelmaan sisältyy myös yhdistyksen virallinen syyskokous.
Yleisötyöfoorumi 24.4. toteutetaan digitaalisesti Teams-yhteyden kautta. Samoin Saavutettavat orkesterit – hanke toimii toistaiseksi Teams-yhteyden välityksellä. Yleisötyöfoorumin puheenjohtaja Annika Kukkonen lähettää lisätietoja asiasta.

SUOSIOn sääntömääräinen kevätkokous järjestetään ma 11.5.2020 Helsingissä. Kokousta on mahdollista seurata etäyhteyden välityksellä. Toimistoseminaari 2.-3.6.2020 Tampereella toteutetaan suunnitellusti.

SUOSIO on toimittanut Opetus- ja kulttuuriministeriölle arvion koronaviruksen aiheuttamista talousvaikutuksista orkestereille. SUOSIO on kutsuttu ministeriöön tiistaina 17.3. keskustelemaan tilanteesta. Suunnittelemme myös sitä,  miten voimme tehostaa tiedotusta orkestereiden striimauksista ja koesoittoihin liittyvistä muutoksista SUOSIOn kanavilla.

Kiitos kaikille vastuullisesta toiminnasta poikkeuksellisessa tilanteessa!
Linkin takana vielä STM:n ohjeet ja aluehallintovirastojen osoitteet:
https://stm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/yleisotilaisuuksien-kieltaminen-stm-on-lahettanyt-toimenpideohjeet-aluehallintovirastoille

 

Takaisin