Ranskalainen huilumusiikki soi Jyväskylä Sinfonian etäkamarikonsertissa 22.4.

Julkaistu 20.4.2020

Alexis Roman

Jyväskylä Sinfonia – luonasi -etäkamarikonserttien sarja on edennyt jo neljänteen konserttiin, joka kuullaan ja nähdään keskiviikkona 22.4. orkesterin Youtube-kanavalla. Konsertissa esiintyvät orkesterin huilisti Alexis Roman yhdessä pianisti András Szabón kanssa. Konsertti nauhoitetaan etukäteen Jyväskylän kaupungintalon valtuustosalissa ja lähetetään perinteiseen keskiviikkokonsertin aikaan klo 19. Konsertin voi katsoa myös jälkikäteen verkossa.

Konsertin ohjelma sisältää ranskalaista huilumusiikkia Claude Debussylta, Maurice Ravelilta sekä Gabriel Piernéltä.  Konsertti juhlistaa samalla ensimmäistä kertaa järjestettävää Tampere Flute Festiä, joka pidetään online-festivaalina 25.-26.4. Huilisti Alexis Roman on yksi festivaalin pääjärjestäjistä ja opettajista.

Voit katsoa myös aiemmat konsertit Youtubesta

Kaikki Jyväskylä Sinfonia – luonasi -etäkamarikonsertit ovat katsottavissa edelleen orkesterin Youtube-kanavalla, joten voit nauttia niistä kotonasi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Aiemmista konserteista löytyy musiikkia moneen lähtöön, aina Esa-Pekka Salosen soolokäyrätorviteoksesta Felix Mendelssohnin jousikvartettoon sekä Bachiin ja Sibeliukseen.

Jyväskylä Sinfonian Youtube-kanavalle pääsee klikkaamalla tästä!

 

Takaisin