Sinfonia Lahden VAPPUILOITTELUA VERKOSSA

Julkaistu 29.4.2020

Lahti_Vappumatinea

Vappu tulee ja Sinfonia Lahti on jo virittäytynyt tunnelmaan! Sinfonia Lahti on järjestänyt konsertteja vapunpäivänä jo vuosikymmenten ajan, ja se onkin osa lahtelaista vapunviettoperinnettä. Konserteissa on kuultu vaihtelevia ohjelmia aina keväisen juhlavassa hengessä. Koronavirusepidemian estäessä yleisötilaisuudet Sinfonia Lahti tarjoaa perinteisen vappumatineansa verkossa veloituksetta vapunpäivänä 1.5.2020 klo 13 alkaen.

Luvassa on paljon rakkaita vappukappaleita Uno-tangosta Kesäillan valssiin ja konsertti päättyy perinteiseen tapaan Porilaisten marssiin. Konsertin juontavat Sinfonia Lahden lyömäsoittaja Markku Krohn ja sellisti Hannu Kivilä,  studioisäntänä toimii Antti Suoranta. Sinfonia Lahden 68:n muusikon voimin pienryhmissä toteutettu hulvaton musiikkimatka on kuvattu Kalevi Aho -salissa ja asiaankuuluvat studioisännät Pikkuteatterilla. Konsertti on toteutettu yhteistyössä Etelä-Suomen Sanomien kanssa.

Viritä itsesi vappuun ja oikealle kanavalle! Klikkaa itsesi Sinfonia Lahden verkkosivustolle vapunpäivänä klo 13!  Konsertin kesto on noin tunti. Konsertti on katsottavissa verkossa myös myöhemmin.

Klikkaa konserttiin
https://www.sinfonialahti.fi/konsertit-ja-liput-arkisto/vappumatinea-verkossa/

 

Takaisin