Tapiola Sinfoniettan intendentiksi Maati Rehor

Julkaistu 5.5.2020

Maati Rehor_3

Espoon kaupunginorkesterin, Tapiola Sinfoniettan intendentiksi on valittu MuM Maati Rehor.

Rehor toimii tällä hetkellä Turun filharmonisen orkesterin intendenttinä, ja aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Avanti!-kamariorkesterin toiminnanjohtajana ja Suomen Jazzliiton toiminnanjohtajana. Rehorilla on laaja-alainen kokemus musiikkialalta, hyvät verkostot ja vankka sisällön tuntemus.  Maati Rehor aloittaa työnsä Tapiola Sinfoniettassa 1.8.2020.

Espoon kaupunginorkesterin intendentti on palvelualueensa johtaja ja johtavassa asemassa suhteessa orkesterin soittajiin ja toimistotyöntekijöihin. Intendentti vastaa palvelualueensa taloudellisista ja hallinnollisista tehtävistä sekä suunnittelee ja toteuttaa orkesterin ohjelmiston yhteistyössä orkesterin ja taiteellisten kumppaneiden kanssa. 

Tapiola Sinfonietta on korkeatasoinen kamariorkesteri, jolla on useita kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettuja taiteellisia kumppaneita. Sinfonietta on arvostettu orkesteri klassisen musiikin esittäjänä, mutta sillä on myös selkeä rooli uusien rohkeidenkin kokeilujen tekijänä ja yleisötyön aktiivisena toimijana.

Virkaa haki määräaikaan mennessä 22 henkilöä.

 

Takaisin