Pori Sinfoniettan Porin päivän konsertissa 24.9. musiikkia elokuvista ja musikaaleista

Julkaistu 16.9.2020

Porin paivan konsertti

Konsertin johtaa porilaislähtöinen Heikki Elo. Laulusolisteina ovat porilainen Heta Halonen ja laulaja-näyttelijä Mikael Saari.  

Porin päivän konsertissa 24.9. kuullaan kello 19 alkaen konsertin täydeltä musiikkia elokuvista ja musikaaleista. Ohjelmassa ovat mm. What a Feeling musikaalista Flashdance, komea duetto Come What May elokuvamusikaalista Moulin Rouge! ja Popular musikaalista Wicked. Sävelmiä tulkitsevat solistit Heta Halonen ja Mikael Saari kapellimestari Heikki Elon johdolla.

Viimeksi porilaislähtöinen Heikki Elo viihdytti Pori Sinfoniettan yleisöä värikkäässä ja hyväntuulisessa vappukonsertissa vuonna 2018 yhdessä solisti Maria Lundin kanssa. Viikkarin kasvatti on mm. johtanut kaikkia Puolustusvoimien orkestereita ja toiminut kapellimestarina Vantaan Viihdeorkesterin sekä Kuopion, Jyväskylän, Oulun, Mikkelin ja Vaasan kaupunginorkestereiden konserteissa. Heikki Elo on säveltänyt ja sovittanut musiikkia hyvin laaja-alaisesti sekä sovittanut ja tuottanut useiden viihdeartistien levyjä ja toiminut heidän kiertueillaan kapellimestarina.

Porilainen Heta Halonen on valovoimainen esiintyjä ja monipuolinen laulaja, jota on voinut kuulla aiemmin muun muassa Pori Big Bandin solistina. Hän on esiintynyt monien kokoonpanojen kanssa eri puolilla Suomea ja laulanut kaikkea kansanmusiikista bossa novaan ja rockiin. Teatterin lavalla Halosen on voinut nähdä muun muassa Jyväskylän kaupunginteatterissa ja Porin Teatterissa. Pori Sinfoniettan solistidebyyttinsä Heta Halonen teki huippusuositussa Pori Sinfonietta goes ABBA -konsertissa, joka uusittiin yleisön pyynnöstä.

UMK-kilpailusta ja Tähdet tähdet -televisio-ohjelmasta tuttu Mikael Saari näyttelee parhaillaan Queen-yhtyeen tarinaan perustuvassa Show Must Go On -musikaalissa rock-legenda Freddie Mercurya. Musikaalin nimiteos kuullaan myös Porin konsertissa. Teatterilavat ovat Saarelle tuttuja. Hiljattain hänet on nähty mm. Turun kaupunginteatterin Amélie-musikaalissa miespääroolissa.

Konsertti järjestetään ilman väliaikaa ja kestää noin tunnin ja 15 minuuttia. Pori Sinfoniettan Promenadisalin turvallisuusohjeet:
https://www.pori.fi/uutinen/2020-08-26_pori-sinfoniettan-turvallisuusohjeet-promenadisalin-konsertteihin

Liput konserttiin Ticketmasterista. Lippuja konserttiin myydään koronatilanteen vuoksi rajoitetusti.
https://www.ticketmaster.fi/event/pori-sinfonietta-porin-paivan-konsertti-lippuja/286123

Porin päivän konsertti
Musiikkia elokuvista ja musikaaleista
TO  24.9. klo 19 Promenadisali

Heikki Elo, kapellimestari
Heta Halonen, laulu
Mikael Saari, laulu

Schauspieldirektor (säv. W. A. Mozart)
I Could Have Danced All Night (My Fair Lady)
What a Wonderful World (Good Morning Vietnam)
Ranskalaiset korot (Iskelmäketju)
Beautiful Maria of My Soul (Mambo Kings)
Theme from Cinema Paradiso (säv. Ennio Morricone)
Kiss from a Rose (Batman Forever)
Kellä kulta, sillä onni (Suuri iskelmäparaati)
Come What May (Moulin Rouge!)
Savo-karjalainen maisema (säv. Anssi Tikanmäki)
Popular (Wicked)
Rakkauden haudalla (Helmiä ja sikoja)
Show Must Go On (Queen, Show Must Go On -musikaali)
What a Feeling (Flashdance)

Liput: Ticketmaster 28 / 22 / 8 €  (sis. toimitusmaksun)

 

Takaisin