Sellisti Marko Ylönen nähdään Jyväskylä Sinfonian solistina 7.10. Haydnin sellokonserton kera

Julkaistu 2.10.2020

Eugene Tzigane_Lisa Marie Mazzucco

Pitkän linjan sellotaiteilija Marko Ylönen esiintyy Jyväskylä Sinfonian solistina keskiviikkona 7.10. Ylönen korvaa konserteissa sellisti Senja Rummukaisen, joka on estynyt saapumasta paikalle. 

Edellisen kerran vuonna 2013 Jyväskylässä vieraillut Ylönen tulkitsee illan tuplakonserteissa klo 18 ja 20 Joseph Haydnin ensimmäisen sellokonserton, joka on riemua ja välittömyyttä tulvillaan. 

Teatteritalon konsertit johtaa jo pariin otteeseen Jyväskylässä ihastuttanut kapellimestari Eugene Tzigane, ja ohjelmassa on lisäksi afroamerikkalaissäveltäjä George Walkerin herkkä orkesteriteos Lyric sekä Ludwig van Beethovenin kepeä ja hyväntuulinen sinfonia nro 8.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä konserteissamme

Jyväskylä antoi viime viikolla kahden viikon ajaksi kaikille yli 15-vuotiaille asukkailleen laajan maskisuosituksen. Taustalla on Jyväskylän koronatartuntojen kasvava määrä ja arvio siitä, että Jyväskylässä on menossa käynnissä taudin kiihtymisvaihe. Suositus koskee muun muassa julkisia tiloja ja yleisötilaisuuksia, joissa lähikontakteja ei voida välttää. 

Vaikka Jyväskylä Sinfonian konserteissa turvavälit katsomossa ovat hyvin väljät, suosittelemme konsertissa kävijöitä käyttämään maskia. Kertakäyttöisen kasvomaskin voi ostaa tasarahalla käsiohjelmien myyntipisteeltä tai ala-aulan lippumyymälästä; hinta 1 €/kpl.

Yleisön toivotaan tutustuvan huolellisesti konserttien turvallisuusohjeisiin etukäteen Jyväskylä Sinfonian nettisivuilla.

Lue lisää:
Tzigane & Ylönen -konsertti

Liput:
Lippu.fi: 31,50 / 29,50 / 13,50 € + toimitusmaksut alk. 1 €
Teatterin lippumyymälä: 29 / 27 / 12 €

 

Takaisin