Maailmaa valloittava pariskunta Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw tähdittävät Jyväskylä Sinfonian joulukonserttia

Julkaistu 27.11.2020

Marjukka Tepponen Kevin Greenlaw

Jyväskylän omaksi tähtipariksi tituleerattu sopraano Marjukka Tepponen ja baritoni Kevin Greenlaw johdattavat konserttiyleisön joulutunnelmiin Taulumäen kirkossa keskiviikkona 9.12. klo 18. Reilun tunnin mittainen konsertti uusitaan klo 20.

Karismaattinen pariskunta tulkitsee rakkaimpia suomalaisia joululauluja muun muassa Jean Sibeliukselta, Carl Collanilta ja Heino Kaskelta. Mukana on myös yksi upeimmista joululauluista – Adolphe Adamin Oi jouluyö. W. A. Mozartin jumalainen Exultate, jubilate sekä J. S. Bachin ja Arcangelo Corellin musiikki kruunaavat Jyväskylä Sinfonian perinteisen joulukonsertin. Konsertin kapellimestarina toimii lukuisia ooppera- ja sinfoniaorkestereita maailmalla johtanut Albert Hold-Garrido.

Tämän hetken eturivin sopraanoihin kuuluva Marjukka Tepponen on valloittanut karismallaan niin yleisön kuin kriitikotkin suomalaisilla ja kansainvälisillä ooppera-areenoilla. Tepponen on tunnettu myös ahkerana konsertoijana, niin klassisen kuin kevyemmänkin musiikin saralla.

Kevin Greenlaw on urallaan esiintynyt ympäri maailman ja viime vuosina myös Suomessa monien arvostettujen suomalaisorkesterien solistina, kapellimestareinaan mm. Ville Matvejeff, Santtu-Matias Rouvali ja Jaakko Kuusisto.

Lisätietoja konsertista
Marjukka Tepponen
Kevin Greenlaw
Albert Hold-Garrido

Liput:
Lippu.fi: 29,50 / 27,50 / 11,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € 
Teatterin lippumyymälä: 27 / 25 / 10 €

 

Takaisin