Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n varapuheenjohtaja Teemu Kirjonen Åbo Akademin säätiön museojohtajaksi

Julkaistu 8.6.2022


Kuva: Iiris Lehtonen

Åbo Akademin säätiö on palkannut Sinfonia Lahden intendentin Teemu Kirjosen johtajaksi säätiön kolmelle museolle. Säätiön omistuksessa ovat museot Casa Haartman, Sibelius-museo sekä museo Ett Hem. Kirjonen aloittaa uudessa tehtävässään 1. päivä elokuuta 2022.

Kirjonen on työskennellyt Sinfonia Lahdelle vuodesta 2003, ja toiminut orkesterin intendenttinä vuodesta 2014. Kirjosella on vahva musiikkialan koulutustausta – Sibelius-Akatemiasta hänellä on peräti kolme maisterintutkintoa: kirkkomusiikki, esittävä säveltaide (piano) ja Arts Management. Johtamisosaamistaan hän on täydentänyt mm. Harvard Kennedy Schoolissa Yhdysvalloissa.

Kirjonen on toiminut myös Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n varapuheenjohtajana vuodesta 2018 alkaen.

Lämpimät onnittelut luotettavalle ja aina avuliaalle varapuheenjohtajallemme Teemulle uudesta tehtävästä, ja valtavan suuri kiitos erinomaisesta työstä Sinfonia Lahden ja Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n parissa!



Läksiäisten aika koitti 7.6.2022. Suosion uusi toiminnanjohtaja Iiris Lehtonen vei yhdistyksen onnittelut ja kiitokset perille Lahteen. Kuva: Maija Kylkilahti.

 

Lue lisää:

Teemu Kirjonen aloittaa elokuussa Åbo Akademin säätiön museonjohtajana

 

Takaisin