Mörri-Möykky, Mikki Hiiri ja Mozart – lastenmusiikin keväinen kimara tiedossa KPKO:n ja ystävien seurassa

Publicerad 18.4.2019

Kevään alati lisääntyvän viherryksen myötä Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri tarttuu lastenmusiikin vanhoihin ja uusiin hitteihin. Värikäs elämys koettavissa Konservatorion ison salin lavalla kahteen kertaan.

Lastenmusiikin ikivihreät -konserttissa KPKO saa seurakseen alan huippuvieraat: orkesterin kanssa musisoivat lastenlauluguru Eeva-Leena Pokela sekä Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis. Konservatorion salissa järjestettävässä konsertissa tunnelmaa tuovat lisäksi kuvataiteilija Minja Revonkorven maalaukset ja piirrokset. Revonkorpi visualisoi esitystä myös paikan päällä: konsertin aikana syntyvät kuvat projisoidaan videotykin välityksellä osaksi elämystä.

Konsertin laulujen myötä kuljetaan niin Mörri-Möykyn, Mikki Hiiren kuin Mozartin matkassa. Jörö-Jukan ja Pöllön kanssa päästään rokkaamaan ja Täti Monikan seurassa ostoksille torille. Konsertin aikana tunnelmoidaan toki myös saunomisen merkeissä ja opetellaan aakkosiakin.

Moni nykyvanhempi muistaa varmasti ikonisen Sormileikki- sävelmän, joka kuullaan itseoikeutetusti EevaLeena Pokelan tulkitsemana. Uudempia klassikoita edustaa puolestaan Loiskiksen riveissä vaikuttavan Tomi Nurmen kynäilemä Urheilulaulu.

Tiedossa on huikea kokonaisuus, joka on kuultavissa kahteen kertaan: konsertit soivat Konservatorion salissa la 27.4. klo 14 ja klo 16. Konsertin kesto on sopiva koko perheelle vauvasta vaariin.

Liput 18 € (aikuiset) ja 8 € (lapset).

Lippuja Lipputoimiston myyntipisteistä (mm. Mediakulma ja Prima) sekä verkkokaupasta. Orkesterin oma lipunmyynti palvelee arkisin klo 12-16 Kokkolan Raatihuoneella.

 

Tillbaka