Jyväskylä Sinfonian Keinuhevosen kengittäjä -konsertit 20.11. kertovat kasvun ihmeestä

Publicerad 15.11.2019

Keinuhevosen kengittäjä -konsertit tuovat hyvää mieltä lapsille, vanhemmille, isovanhemmille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ihmistaimen kasvun ihmeestä. Koko perheen konsertit kuullaan Jyväskylän teatteritalolla keskiviikkona 20.11. klo 13.30, 17 ja 18. Kapellimestarina toimii Jozsef Hars ja laulusolisteina Ulla Piispanen sekä Matti Tegelmann.

Sekä lapset että vanhemmat pääsevät osallistumaan konsertin kulkuun musiikin mukana. Konsertti perustuu Jukka Itkosen runokirjaan, joka kertoo kehitystarinan aina vauvan ensimmäisestä aamusta lapsen kasvuun. Timo Klemettisen musiikki kietoo runot sävelten syliin muun muassa kauniiden balladien ja lempeiden salsarytmien tahtiin. Konsertti sopii koko perheelle – erityisesti vauvaikäiset ovat tervetulleita mukaan. Konserttien kesto on noin 30 minuuttia.

Klo 18 konsertin päätteeksi järjestetään Lapsen oikeuksien päivän juhlatilaisuus ja lastenkulttuuripalkinnon jako. Konsertit järjestetään yhteistyössä Lasten Lystin, Kulttuuriaitan ja Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Jyväskylän Sydän 24 -tapahtuma valtaa teatteritalon konserttipäivänä

Lastenkonserttipäivänä järjestetään vuorokauden mittainen Jyväskylän Sydän 24 -kulttuuritapahtuma, joka täyttää teatteritalon ohjelmalla ja ihmisillä 20.–21.11. Kaupunkilaisille avoin tapahtuma alkaa keskiviikkoaamuna klo 9.00 ja jatkuu siitä 24 tuntia torstaiaamuun asti. Kaupungin kulttuurilaitosten ja taiteen vapaan kentän toimijoiden yhdessä työstämä tapahtuma liittyy Jyväskylän sydän -projektiin, jossa selvitetään edellytyksiä pysyvälle kulttuurikeskukselle ja kaupunkilaisten kohtaamispaikalle Jyväskylän keskustassa. Tutustu mielenkiintoiseen, runsaaseen ohjelmatarjontaan ja tule mukaan! 

Lue lisää konserteista:
https://www.jyvaskylasinfonia.fi/jyvaskyla-sinfonia/konsertit/syksy-2019/2011-lastenkonsertit-keinuhevosen-kengittaja
Lue lisää Jyväskylän Sydän 24 -tapahtumasta: https://www.jyvaskyla.fi/jyvaskylansydan24
Lasten Lysti https://www.jyvaskyla.fi/lasten-lysti

Liput:
Lippu.fi: 11,50 € + toimitusmaksut alk. 1 €
Teatterin lippumyymälä: 10 €; OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 8 €
Alle 1-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

 

Tillbaka