Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri jalkautuu päiväkoteihin ja ammattiopistoon

Julkaistu 29.9.2021

KPKO:n muusikoita mukana myös poikkitaiteellisessa Moments from K -projektissa



Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (KPKO) jatkaa aktiivista yleisötyötään. Viikolla 39 orkesterin muusikoita ja henkilökunta jalkautuu niin Kokkolan päiväkoteihin kuin ammattiopistoon. Orkesterin muusikoista koostuva kvartetti osallistuu lisäksi nykytanssiteoksen Moments from K:n toteutukseen.

Kokkolan päiväkodit saavat viikolla 39 tutustua jousiorkesterin sointiin, kun KPKO:n kokoonpano tulee vierailulle. Päiväkotikonserttien vetäjänä toimii Marianne Oivo, tuttu mm. Loiskis-lastenmusiikkiorkesterista.  Luvassa on suosittuja lastenlauluja Piippolan vaarista Täti Monikaan.

Samanaikaisesti KPKO:n yleisötyöntekijä-tuottaja Aino Häli vierailee Keski-Pohjanmaan ammattiopisto Kpedussa. Taiteen ja luovan ilmaisun tunneilla pohditaan, kuinka musiikkia voi hyödyntää vaikkapa omassa tulevassa ammatissa. Ammattiopiston kanssa toteutettavaa yhteistyötä tukee SKR:n Keski-Pohjanmaan Rahasto.

Syksyllä 2021 vaasalainen nykytanssiryhmä Malviniemi Company juhlistaa kymmenen vuotta kestänyttä toimintaansa Moments from K -teoksen kiertueella yhteistyössä Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kanssa. Koreografiasta vastaa Mia Malviniemi. Teoksen sävellyksen ja äänisuunnittelun on tehnyt Ralf Nyqvist. Tanssijat ovat Nanna Rahikainen, Eleni Pierides, Ailish Maher ja Janne Aspvik. KPKO:n kvartetin soittajat ovat Teija Pääkkönen, Annica Brännkärr, Ari Hanhikoski ja Ulla Lampela. Teos esitetään Vaasassa ti 28.9., Seinäjoella to 30.9. ja Pietarsaaressa pe 30.10. 

Lisätiedot: https://pohjanmaantanssi.fi/


 

Takaisin